ΣΠΟΡΟΦΥΤΑ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟΣ
Μεγέθυνση Φωτογραφίας
- Coriandrum sativum
- Όλα τα μέρη του είναι βρώσιμα, αλλά τα φρέσκα φύλλα και οι αποξηραμένοι σπόροι είναι τα μέρη τα οποία πιο παραδοσιακά χρησιμοποιούνται στο μαγείρεμα.
- Τα φύλλα είναι ιδιαίτερα πλούσια σε βιταμίνη Α, βιταμίνη C και βιταμίνη Κ, με μέτρια περιεκτικότητα σε μέταλλα
- Οι σπόροι παρέχουν σημαντικές ποσότητες διαιτητικών ινών, ασβέστιο, σελήνιο, σίδηρο, μαγνήσιο και μαγγάνιο
- Σε γλαστράκια 6x6 (δίσκοι 40 θέσεων).