Τρόποι Αποστολής

  1. Αρχική
  2. Τρόποι Αποστολής

Δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα για όλη την Ελλάδα!!!

Για παραγγελία άνω των 150€ έως 3 κιλά

 

Τρόποι αποστολής

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς για να επιβεβαιώσουμε τον τρόπο αποστολής και το κόστος μεταφορικών της παραγγελίας σας

Υπάρχουν 3 τρόποι αποστολής-παραλαβής:

1) Παραλαβή από το κατάστημα μας που βρίσκεται επί της λεωφόρου Θρακομακεδόνων  99 Αχαρνές.

2) Παράδοση στην πόρτα σας με εταιρεία ταχυμεταφορών (1-3 ημέρες) για παραγγελία βάρους έως 3 κιλά. Συνεργαζόμενες εταιρείες: Elta Courier, ACS Courier. Ενδεικτικό κόστος αποστολής και αντικαταβολής (για δέματα μικρού όγκου και βάρους) : 7.00 ευρώ .

 

3) Για παραγγελίες βάρους μεγαλύτερου των 3 κιλών και μεγάλων συσκευασιών η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία που θα μας υποδείξετε εσείς, εάν και εφόσον έχετε συνεργάτη μεταφορέα. Σε κάθε άλλη περίπτωση αναλαμβάνουμε την αποστολή με το συνεργαζόμενο δίκτυο μεταφορέων μας. Τα έξοδα αποστολής από το κατάστημα μας μέχρι την έδρα της μεταφορικής σας στην Αθήνα ενδεικτικά είναι 3,50 ευρώ για κάθε σακί-δέμα. Για μεγάλες παραγγελίες (πολλά σακιά ή δέματα) υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς τους σε παλέτα μέχρι την έδρα της μεταφορικής σας στην Αθήνα με ενδεικτική χρέωση 40 ευρώ ανά παλέτα. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής στη μεταφορική εταιρεία!

Η εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν αποκομίζει κέρδος από την μεταφορά των προϊόντων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την  αποστολή προϊόντων με μεταφορική καλέστε μας στο 2102477270

Σημειώσεις:

*Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη. Θα χρειαστεί να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας και του κόστους αποστολής σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε συμβεβλημένη τράπεζα για να εκτελεστεί η παραγγελία. Εξαίρεση αποτελούν οι αντικαταβολές με τα Courier!

*Σε ορισμένες περιπτώσεις προϊόντων, το βάρος τους έχει υπολογιστεί με βάση τον όγκο τους. Αυτό συμβαίνει γιατί όλες οι υπηρεσίες courier χρεώνουν και τον όγκο της συσκευασίας. 

* Η αποστολή όλων των φυτών (κηπευτικά-καλλωπιστικά) πραγματοποιείται μόνο με μεταφορική εταιρεία και όχι με Courier.